ALUSTRUKT PLUS KFT.

 

Tisztelt  Uram,  Tisztelt Hölgyem !

 

 

Kérem engedje meg, hogy röviden bemutassam cégemet !

 

Társaságunk alumínium nyílászáró szerkezetek gyártásával valamint beépítésével foglalkozik és hajdúnánási telephellyel 1997 óta működik. Az önálló vállalkozásunk dinamikus növekedése bizonyítja, hogy helyesen döntöttünk, amikor az építőipar eme szegmensét választottuk, ahol igényesség a megbízhatósággal, az elegancia a kulturált árakkal párosul.  Célunk, hogy a megrendelőink az elvárásaiknak és pénzügyi lehetőségeiknek legjobban megfelelő szerkezeteket kapják, a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben.

Az Alustrukt Plus KFT a megrendelő igényeinek messzemenő kiszolgálását tartja szem előtt akkor, amikor a feladatnak és a pénzügyi lehetőségeknek legjobban megfelelő megoldási lehetőséget kínálja.

 

E célnak az eléréséhez szükséges kivitelezői kapacitással, jól felszerelt műhellyel, valamint mindazzal a személyi, anyagi és infrastrutúrális háttérrel rendelkezünk, mely lehetőséget teremthet az eredményes együttműködésre.

 

Alkalmazásra kínáljuk a  mindazokat az alumínium nyílászáró rendszereket melyek egyaránt jól kapcsolhatók a könnyűszerkezetes építéshez és hagyományos technológiás kivitelezéshez, esetleg műemléki jellegű felújításokhoz is. Széles körű tapasztalataink vannak a német, olasz és egyéb más rendszerek alkalmazását illetően.

Kérem tekintse meg bemutatkozó anyagunkat, ismerje meg referenciáinkat.

 

Műszaki információk

 

Szinte az összes alumínium profilcsalád kétrétegű, hőhídmegszakító betétek révén termikusan szétválasztott, s ennek köszönhetően hőhídmentes. A kétrétegű profilok lehetővé teszik a kétszínű profilrendszer alkalmazását: a helyiség felöli, és a külső oldal színe eltérő lehet. Ilyen esetekben a poliamid hőhídmegszakítók helyett polytermid-ből készülteket használunk.

 

Az alumínium alkalmazása nyereség önnek és a környezetnek:

  • ·Az alumínium könnyű, szilárd, korrózióálló és ápolása egyszerű, tehát hosszú élettartamú anyag.
  • ·Az alumínium pontosan alakítható – energiatakarékos és kiváló nedvesség-, zaj-, és hőszigetelési tulajdonságú épületelemek készíthetők belőle
  • ·A bauxitból, amiből az alumínium készül, földünk szinte kimeríthetetlen készletekkel rendelkezik.
  • ·Az alumínium előállításához szükséges energia több mint 60 %-át világszerte környezetbarát, és megújuló megoldással, vízierőművek segítségével nyerik.
  • ·A hulladékalumínium újra hasznosítható és a feldolgozás során megőrzi értékes tulajdonságait
  • A hulladékalumínium beolvasztásához az eredeti energiának csak mintegy 5 %-a szükséges.

A profilok anyaga: ALMgSi 0,5 F 22,DIN 1748 és DIN17615

Minőségbiztosítás: RAL

Hőhídmegszakító betétek anyaga: Polyamid 6.6 (PA) vagy Polythermid

A tömítés anyaga: EPDM, DIN 7863 szerint

Eloxálás: Anódos oxidáció,DIN 17611 szerint

 

További információkat az általunk forgalmazott profilokra vonatkozóan itt talál: