ALUSTRUKT PLUS KFT.

 

Kínálunk aluminium ajtókat bármilyen projekthez, épülettípushoz, legyen az közösségi vagy családi, hagyományos vagy kortárs. Ajtóink robosztusak, tartósak, nagy biztonságúak és színek százai közül rendelhetők (matt, fényes vagy metál). 

 

 

Hőhidas:

 

Hőszigetelő képességét tekintve az ilyen típusú ajtók nem rendelkeznek olyan jó tulajdonságokkal, mint a hőhídmentes szerkezetűek, ezért fő felhasználási területük azon helyek, ahol a hőszigetelés nem előírás. Általában szélfogóként, belső terekbe, ill. olyan helyekre ajánljuk, ahol valamilyen szellőztetési funkciót kell ellátnia.

Kivitelezhető nyitási módok:

 • egyszárnyú kifelé és befelé nyíló ajtó
 • kétszárnyú kifelé és befelé nyíló ajtó
 • lengőajtó
 • nyíló ajtók - fix üvegezésű, illetve különböző nyitási módokkal kombinálható - oldal és felülvilágítókkal.

Választható beépítési mélység:

 • 50 mm -  a fix üvegezésű szerkezeteknél, egyszárnyú ill. kétszárnyú ajtóknál
 • 60 mm -  a különböző nyitásmódú ablakszárnnyal kombinált szerkezetnél

 Profilkiképzés: A profil 1 kamrás felépítésű, hőhidas szerkezetű. A tokprofil szélessége 64 mm-es és 70,5 mm-es kivitelben készül. Az osztóprofil szélessége a 66 mm-es ill. 76-mm-es szélességű. A rendszer tartozéka a különböző szögben állítható soroló profilok, melyek segítségével a derékszögű sorolások és az egyéb csatlakozási lehetőségek gond nélkül megoldhatók. Az ajtóhoz tartozó küszöb a normál változaton kívül kefés tömítéssel, ill. küszöb nélkül is gyártható. Az ajtószárnyban és a tokban is, kívül - belül körbefutó EPDM gumitömítést helyezünk el.

Profil összeállítás: A tokok és szárnyak tartósságának, nagy teherbírása a háromszoros rögzítésnek köszönhető. A rögzítés első lépése a masszív, öntvény sarokelemekbe történő profil behúzása, az ún. roppantás. A második lépés a szegecselés, majd ezt követi a szegecseken keresztül történő kétkomponensű ragasztóval történő ragasztás.

Víz és páraelvezetés: Az üveg elhelyezésre szolgáló rész legmélyebb pontján, az eltolva elhelyezett furatokon keresztül történik a nyomáskiegyenlítés, valamint a szárnyba esetlegesen bejutó víz átvezetése a tokprofilba. A vízkivezetés az alsó profil külső oldalán található vízkifolyó nyílásokon keresztül történik.

Üvegezés: Az üvegvastagság a megrendelő igényei szerint az egyrétegű 3 mm-es üvegtől a maximum 34 mm-es szélességű, különböző típusú biztonsági, valamint hang-, és hőszigetelő képességű üvegszerkezetig terjedhet. Az üvegrétegek rugalmas umitömítések között helyezkednek el. Az üvegszerkezetekben a zsalus szellőzőket alakítottak ki.

Felületképzés: Nyílászáróink az eloxált felületen kívül a RAL színskála bármely, közel 200 különböző színében, illetve faerezetű minták 12 színben rendelhetők.

A rendszerben megtalálhatóak, a legkülönbözőbb igényeket kielégítő zárak, kilincsek, fogantyúk, ajtócsukók és egyéb kiegészítők.

 Bármely ajtótípusba beszerelhető zárak a következők:

-        normál egypontos zár

-        MABISZ minősítéssel rendelkező 3 és 5 pontos biztonsági zárak

-        elektromos zár

-        görgős zár

-        1,2 vagy 3 ponton záródó pánikzárak

 

Hőhídmentes:

 

A hőhídmentes ajtókat lépcsőházak bejárati ajtajaként, különböző épületek homlokzatain alkalmazzuk, és minden egyéb helyen, ahol fontos a megfelelő hő-, vagy hangszigetelés. A rendszer biztonsági minősítése lehetővé teszi, hogy az ajtók beépíthetők bankok, pénzintézetek és egyéb olyan épületek nyílászáróiként, ahol a biztonsági előírások ezt elvárják.

 

 

 Kivitelezhető nyitási módok:

 • egyszárnyú kifelé és befelé nyíló ajtó
 • kétszárnyú kifelé és befelé nyíló ajtó
 • kifelé nyíló fél-lengő ajtó
 • nyíló ajtók - fix üvegezésű, illetve különböző nyitási módokkal kombinálható - oldal és felülvilágítókkal.

 Beépítési mélység:

 • 60 mm – a fix üvegezésű szerkezeteknél, egyszárnyú ill. kétszárnyú ajtóknál
 • 70 mm – a különböző nyitásmódú ablakszárnnyal kombinált szerkezetnél

Profilkiképzés: A tokprofil szélessége 74 mm-es és 70,5 mm-es kivitelben készül. Az osztóprofil szélessége a 66 mm-estől a 206-mm-esig terjedhet lépcsőzetes elrendezésben. A rendszer tartozéka a különböző szögben állítható soroló profilok is, melyek segítségével a derékszögű sorolások és az egyéb csatlakozási lehetőségek gond nélkül megoldhatók.  A profil 3 kamrás szerkezetű, a külső és belső alumíniumkamrát erőátadásra alkalmas, kiváló minőségű, üvegszál erősítésű poliamid köti össze, a hőszigetelés biztosítása érdekében. Ez a profil biztosítja az ajtó hőhídmentességét. Az ajtóhoz tartozó küszöb a légzárás érdekében kettős EPDM tömítéssel rendelkezik. Az ajtószárnyban és a tokban is, kívül - belül körbefutó EPDM gumitömítés található a tökéletes szigetelés érdekében.

 Profil összeállítása: A tokok és szárnyak összeállítás utáni tartósságának, nagy teherbírásának biztosítása a háromszoros rögzítésnek köszönhető. A rögzítés első lépése a masszív, öntvény sarokelemekbe történő profil behúzása, az ún. roppantás. A második lépés a szegecselés, majd ezt követi a szegecseken keresztül történő kétkomponensű ragasztóval történő ragasztás.

 Beépíthető zárak:

 

 • egypontos ill. MABISZ minősítéssel rendelkező 3 és 5 pontos biztonsági zárak
 • elektromos zár
 • görgős zár
 • 1,2 vagy 3 ponton záródó pánikzárak

 

További információkat az alábbi linken talál:

REYNAERS CS86HI


SCHÜCO ADS 75 HI

REYNAERS CS77HI

YAWAL TM72

SCHÜCO ADS 70HI

REYNAERS CS68

YAWAL TM62

SCHÜCO ADS 65

REYNAERS CS59 PA

YAWAL PI 50N

SCHÜCO 50 NI

 További információkat a fenti profilokról az alábbi linkeken találhat angol nyelven:

REYNAERS CS86HI

YAWAL PBI 40 ECONOMIC

REYNAERS CS77

YAWAL PBI 50N

REYNAERS CS68

REYNAERS CS59PA

Kattints id a szöveg módosításához.

Kattints id a szöveg módosításához.